سمپاشی گروپ برداشت ۲۱ تن زعفران از مزارع کشاورزی نیشابور - سمپاشی گروپ

به گزارش خبرنگار مهر ، محمدعلی فرهمند راد یکشنبه شب در نشست خبری اظهار کرد: با افزایش سطح زیر کشت زعفران  نیشابور در مجموع طی فصل برداشت این محصول ۹۲۴ هزار نفرروز اشتغال ایجاد شد.

وی ادامه داد: سطح زیر کشت زعفران در نیشابور امسال با ۶۰ هکتار افزایش به ۶ هزار و ۱۶۰ هکتار رسید. کشت زعفران در نیشابور به صورت پراکنده است و در این چارچوب به ازای هر هکتار سطح زیرکشت ۱۵۰ نفر روز از مرحله کاشت، برداشت و فرآوری این محصول مشغول کار می شوند.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ابراز کرد: عملکرد محصول زعفران این شهرستان سال زراعی گذشته در هر هکتار به ۳ کیلو و ۵۰۰ گرم زعفران خشک رسید و در مجموع ۲۱ تن زعفران برداشت شد.

فرهمند راد بیان کرد: بدلیل کمی بارندگی در پائیز و زمستان سال گذشته وعدم آبیاری کامل توسط کشاورزان و همچنین گرمای شدید تابستانه مقداری از عملکرد و تولید شهرستان کاهش پیدا کرده است. به همین خاطر استفاده از روش های نوین آبیاری، تغذیه مناسب ،مبارزه با علف های هرزو ارائه راهنمایی ها و توصیه ‌های فنی برای حمایت از زعفران کاران صورت می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ۳.۸ تن زعفران به صورت تضمینی از کشاورزان این شهرستان خریداری و ۱۰۰ درصد مطالبات آنها نیز پرداخت شد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 114 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 3 ژانویه 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها