سمپاشی گروپ سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان یک دوم میزان جهانی است - سمپاشی گروپ

مهرداد مرادمند در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به ارتقا سرانه مصرف آبزیان در جهت افزایش سلامت جامعه اظهار داشت: با اقدام‌های فرهنگی نظیر برگزاری نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی در استان، میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان از حدود سه کیلوگرم به بیش از سه برابر افزایش یافته است.

وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان به حدود ۱۰.۹ کیلوگرم رسیده است که این میزان، حدود یک دوم میزان جهانی است.

فعالیت ۱۸ واحد فراوری و کنسرو آبزیان در اصفهان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به ۱۸ واحد فراوری و کنسرو آبزیان در سطح استان اصفهان گفت: استان اصفهان در فراوری انواع ماهیان دریایی و پرورشی نقش اساسی دارد.

وی با بیان اینکه بیش از ۸ واحد عرضه تخصصی در قالب بازارچه‌های آبزیان و ۲ کارخانه خوراک آبزیان در استان اصفهان به فعالیت مشغول هستند، اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۸۱۰ تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی اعم از ماهیان زینتی، قزل آلا، کپور و میگو با ارزش دلاری حدود ۲.۵۸ میلیون دلار از طریق گمرک استان اصفهان صادر شده است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 127 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 24 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها