سمپاشی گروپ نمره‌ کیفیت نان سنتی کشور خوب تشخیص داده شد - سمپاشی گروپ

به گزارش خبرگزاری سمپاشی گروپ به نقل از پایگاه اطلاع شرکت بازرگانی دولتی ایران،  حیدرعلی نصراظهار داشت: براساس این ارزیابی کیفیت نان سنگک در کشور ۸۶٫۷۵ درصد، کیفیت نان بربری ۸۸٫۰۷، تافتون و لواش به ترتیب ۸۲٫۱۴ و ۸۶٫۰۵ درصد بوده است.

 سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، کیفیت نان آبان‌ ماه امسال را خوب دانست و اظهارداشت: نظر کارشناسی کیفیت نان توسط ادارات غلات در استان‌ها انجام و نتایج آن برای بررسی و تد,dن گزارش نهایی ارسال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در آبان‌ ماه یک هزار و ۴۶ نمونه در استان‌ها مورد آزمایش قرار گرفته است،تصریح کرد: هدف از سنجش کیفیت نان توسط مراکز کنترل کیفی ادارات کل غلات و خدمات بازرگانی استان‌ها پایش کارشناسی کیفیت است که طبق آزمون از نمونه‌های نان و مطابق استاندارد شماره  دو هزارو ۶۲۸  نان‌های سنتی ویژگی‌ها و روش آزمون انتخاب و مورد سنجش قرار می‌گیرد.

 نصر، ویژگی‌هایی همچون سطح رویی و سطح زیرین، رنگ، قابلیت جویدن، عطر و طعم را از عوامل موثر بر کیفیت نان دانست و گفت: در تولید نان استفاده از جوش شیرین، بلانکیت یا جوهر قند وسایر مواد خارجی و کپک‌زدگی قابل قبول نیست.

 سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص نحوه درجه‌بندی کیفیت انواع نان سنتی کشور افزود: ۹۰ تا ۱۰۰ خیلی خوب، ۸۰ تا ۸۹٫۹۹ خوب، ۶۰ تا ۷۹٫۹۹ متوسط و کمتر از ۶۰ را نیازمند ارتقای کیفی است.

بنابر این گزارش  رییس روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه نیز امروز با انتشار پیامی در فضای مجازی  صدور کارت نان را تکذیب کرد و گفت: اگر طرح حذف ارز ۴۲۰۰ گندم نهایی شود، فقط مصرف کننده نهایی با همان کارتی که یارانه می‌گیرد، نان یارانه‌ای نیز خرید می‌کند.

انتهای پیام/

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 415 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 16 ژانویه 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها