سمپاشی گروپ توسعه همکاری های علمی و منطقه‌ای در زمینه صنایع غذایی و کشاورزی - سمپاشی گروپ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، هدف از برگزاری همایش بین المللی توسعه همکاری های علمی و منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی، ارتقاء همکاری های علمی و فناوری در حوزه علوم صنایع غذایی و کشاورزی با کشورهای همسایه است.

 این همایش با مشارکت فعالان علمی کشور عراق و سوریه در ۲ شهریورماه ۱۳۹۷ با مشارکت اساتید و پژوهشگران برجسته دانشگاه های کشور در شهر مقدس مشهد برگزار می شود. 

محورهای علمی این همایش در بخش صنایع غذایی شامل شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی، کنترل کیفی، مهندسی صنایع غذایی، مهندسی فرآوری، بسته بندی، زیست فناوری، غذاداروها و غذاهای فراسودمند، فناوری نانو در صنایع غذایی، ماشین آلات فراوری مواد غذایی، افزودنی های، آلاینده ها و سموم، واردات و صادرات محصولات غذایی و کشاورزی، کنترل کیفیت مواد خام، استانداردها و مقررات موادغذایی و کدکس غذا و سیستم های بازرسی بین المللی  است.

همچنین آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک، آبیاری و زهکشی، بیوتکنولوژی کشاورزی، پدافند غیرعامل و امنیت زیستی، توسعه روستایی، تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک، جنگل و مرتع و بیابان، حشره شناسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، شناسایی و مبارزه با علفهای هرز، علوم باغبانی و فضای سبز، علوم تکنولوژی نهال و بذر، علوم دام و دامپزشکی، علوم زیست شناسی، علوم شیلات و آبزیان، فناوری های نوین در کشاورزی و سایر موارد مرتبط محورهای علمی این همایش در بخش کشاورزی است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 114 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 3 ژانویه 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها