به گزارش خبرنگار مهر، حسین جعفری ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان در محل استانداری زنجان، به افزایش قیمت تخممرغ در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر قیمت تخممرغ در استان به حالت تعادل رسیده است.
وی بابیان اینکه سالانه ۱۶ هزار و ۶۱۰ تن گوشت قرمز در این استان تولید میشود، گفت: سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز در استان زنجان مصرف میشود و چهار هزار تن ۵۰۰ تن مازاد تولید مصرف داریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بیشتر مردم گوشت موردنیاز خود را از قصابیها بهصورت سفارشی و ویژه میخرند و عدم اطلاع از قیمت گوشت در استانهای دیگر موضوعی است که موجب عدم شکایت مردم از بالا بودن قیمت گوشت در استان زنجان است.
جعفری تأکید کرد: باید نظارت و بازرسی لازم از واحدهای قصابی مدنظر قرار گیرد تا اقدام به گرانفروشی نکنند.
وی افزود: خوشبختانه استان زنجان در بحث تأمین گوشت قرمز مشکلی ندارد و تنها مشکل ما در استان تخممرغ است که این هم از کشور ترکیه وارد میشود و شهروندان میتوانند از واحدهای صنفی و فروشگاههای بزرگ تخم مرغ خود را قیمت مناسب خریداری کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: در برخی از کشورها مغازهها انواع کالاهای پروتئینی را عرضه میکنند و این موضوع موجب میشود فعالیت انجامشده مقرونبهصرفه باشد و کالاهای پروتئینی قیمت نامتعارف نداشته باشند.
جعفری گفت: باید مراکزی برای عرضه کالاهای پروتئینی در استان ایجاد شود که شهرداری این آمادگی را اعلام کرده است.