سمپاشی گروپ شیلات بوشهر: افزایش قیمت میگو، کاهش ۱۰۰۰ تنی صید را جبران کرد - سمپاشی گروپ

به گزارش خبرگزاری سمپاشی گروپ از بوشهر ، پرورش آبزیان یکی از توانمندی استان‌های ساحلی است که در این راستا تولید ماهی و میگو پرورشی در دستور کار مسئولان با مشارکت بخش خصوصی قرار گرفته است.

استان بوشهر در کنار خلیج‌فارس از ظرفیت‌های ویژه‌ای در عرصه سرمایه‌گذاری، تولیدی، تجارت، گردشگری و تولید آبزیان دارد که در این راستا توجه ویژه‌ای برای فعال شدن این ظرفیت‌ها شده است.

پرورش آبزیان در دولت سیزدهم مورد توجه ویژه قرار گرفته است که به گفته استاندار بوشهر گسترش فعالیت‌های پرورش ماهی و میگو یکی از اولویت‌های ویژه و در این راستا اقدامات مهمی در اجرا پرورش ماهی در دریا و میگو در خشکی شده است.

تولید بیش از ۵۰ درصد میگو پرورشی کشور در استان بوشهر

احمد محمدی‌زاده، استان بوشهر را قطب تولید میگو پرورشی دانست و اظهار داشت: اکنون بیش از ۵۰ درصد میگو پرورشی کشور در استان بوشهر برداشت می‌شود و هدف‌گذاری تولید ۶۰ هزار تن از مزارع ساحلی استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزایش طرح‌های پرورش ماهی در خلیج‌فارس را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: تولید ۶۰ هزار تن ماهی پرورشی در خلیج‌فارس یکی از مهمترین سیاست‌های شیلات در استان بوشهر است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به اینکه مزارع و استخر پرورش میگو در استان افزایش یافته است خاطر نشان کرد: سال قبل شش هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی ساحلی به پرورش میگو اختصاص یافت که امسال این اراضی ۳۷۰ هکتار افزایش یافت و به شش هزار و ۴۷۰ هکتار رسید.

علی بازدار با اشاره به پرورش ۲٫۷ میلیارد قطعه بچه میگو در مزارع پرورشی بیان کرد: امسال از طریق ۲۶ هزار مولد، در ۲۲ مرکز تکثیر، ۲٫۷ میلیارد قطعه بچه میگو از گونه وانامی تولید و ذخیره‌سازی شد و اکنون عملیات برداشت میگو پرورشی آغاز شده است.

وی تعداد سایت‌های پرورش میگو را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ۱۲ سایت در نوار ساحلی استان بوشهر در امر پرورش میگو فعالیت می‌کنند که هدف‌گذاری تولید ۳۳ هزار تن میگو پرورشی است.

استحصال ۹ هزار و ۵۰۰ تن میگو پرورشی

مدیرکل شیلات استان بوشهر از استحصال ۹ هزار و ۵۰۰ تن میگو پرورشی تاکنون از مزارع یاد شده خبر داد و خاطر نشان کرد: امسال بیماری در عرصه پرورش میگو در سایت بندر ریگ مشاهده و با اقدام به موقع دامپزشکی مهار و کنترل شد و اکنون تمام مزارع پرورش میگو در شرایط مطلوب قرار دارند.

بازدار با اشاره به پایان صید میگو در خلیج‌فارس تصریح کرد: صید میگو در خلیج فارس محدوده استان بوشهر ۲۹ شهریور به پایان می‌رسد.

کاهش میزان صید میگو در خلیج فارس

وی از کاهش میزان صید میگو خبر داد و بیان کرد: با گذشت ۳۵ روز از فصل صید میگو در خلیج فارس محدوده استان بوشهر یک‌هزار و ۲۶۰ تن میگو از دریا استحصال شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۲۶ درصدی دارد.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه سال قبل ۲۴۰۰ تن میگو در استان صید شد گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود با کاهش ۲۶ درصدی صید میگو به ۱۴۰۰ تن برسد.

بازدار افزایش قیمت میگو را جبران کاهش صید دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به کاهش صید میگو ولی افزایش قیمت آن، سبب جبران کاهش میزان صید و افزایش درآمد صیادان شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰ هزار هکتار اراضی ساحلی در استان بوشهر مستعد پرورش میگو است که تاکنون ۱۰ هزار هکتار آن وارد مرحله عملیاتی شده است.

صنعت پرورش میگو به عنوان پیشران اقتصاد در استان بوشهر محسوب می‌شود که توسعه اراضی پرورشی و مشارکت ساحل‌نشینان بوشهری در این عرصه یکی از اولویت‌های استاندار بوشهر است.

انتهای پیام/۱۹۰

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 116 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 15 سپتامبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها