سمپاشی گروپ ضرورت مدیریت تخصصی در بخش کشاورزی گیلان/ برنج برندسازی شود - سمپاشی گروپ

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی ظهر یکشنبه در دیدار با مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به نقش بخش کشاورزی در زندگی مردم ایران به ویژه استان گیلان، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد حوزه‌های مختلف جامعه به صورت مستقیم و غیر مستقیم با کشاورزی ارتباط دارند.

وی به جایگاه غیرقابل انکار کشاورزی در هر جامعه‌ای اشاره کرد و افزود: توجه به بخش کشاورزی و تقویت آن زمینه رونق تولید در سایر صنایع را به وجود می‌آورد.

آیت الله فلاحتی خواستار بهره گیری از فناوری و تکنولوژی روز در حوزه کشاورزی شد و گفت: مدیریت تخصصی در حوزه‌های آب، خاک و تولید در بخش کشاورزی حائز اهمیت است.

وی با اشاره به مشکلات سال‌های اخیر در حوزه تأمین منابع آب در بخش کشاورزی، تصریح کرد: متولیان امر تلاش کنند تا کشاورزی از حالت سنتی به سمت مدرن حرکت کند. در این میان مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی نیز بسیار حائز اهمیت است و برای آن نیازمند همراهی و مشارکت کشاورزان هستیم.

امام جمعه رشت در ادامه تسطیح اراضی کشاورزی را یکی از راهکارهای مناسب برای مدیریت آب در این بخش عنوان و بیان کرد: ارائه تقویم فصل زراعی به کشاورزان نیز می‌تواند به در بهبود عملکرد کشاورزان و همچنین ارتقای کیفیت تولید کمک کند.

وی با اشاره به لزوم بهره گیری از ظرفیت آب بندان ها و سدهای لاستیکی در ذخیره سازی آب کشاورزی و همچنین ضرورت توجه به لایروبی رودخانه، افزود: مدیریت صحیح در توزیع آب کشاورزی بسیار اثرگذار بوده و بتنی کردن نهرهای کشاورزی نیز از هدر رفت آب جلوگیری می‌کند.

نماینده ولی فقیه در گیلان به ظرفیت و پتانسیل استان در زمینه تولید محصولاتی همانند برنج، چای، ابریشم و زیتون اشاره کرد و گفت: باید در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقای دانش و توان کشاورزان تلاش شود.

وی با تأکید بر لزوم برنامه ریزی برای برند سازی محصول برنج استان گیلان، اظهار کرد: باید بازارهایی برای عرضه محصولات کشاورزان را شناسایی و معرفی شود.

بهره برداری از ۲۹ پروژه بخش کشاورزی گیلان همزمان با دهه فجر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در این دیدار با اشاره به بهره برداری از ۲۹ طرح و پروژه در حوزه کشاورزی همزمان با ایام الله دهه فجر، اظهار کرد: با بهره برداری از این طرح‌ها برای ۴۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

علی درجانی با بیان اینکه برای بهره برداری از این طرح‌ها ۸۱ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است، افزود: ۳۰۰ هزار نفر در بخش کشاورزی گیلان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ۲۸ درصد اشتغال گیلان در بخش کشاورزی است، گفت: بیش از ۴۵ درصد اقتصاد گیلان به طور مستقیم و غیر مستقیم در بخش کشاورزی است.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 118 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 17 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها