سمپاشی گروپ ظرفیت صنایع تبدیلی وغذایی سیستان و بلوچستان ۱۵ هزارتن افزایش یافت - سمپاشی گروپ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی، محمد راحتی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷ واحد صنایع تبدیلی وغذایی شامل ۴واحد بسته بندی و سردخانه خرما، یک واحد پودر ماهی، یک واحد فرآوری ماهی و یک واحد تولید سوسیس و کالباس و انواع برگر با سرمایه گذاری ۱۵۹میلیارد ریالی در شهرستان های سراوان، ایرانشهر، فنوج، کنارک و زابل راه اندازی شده است.

مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان افزود: با راه اندازی این واحدها ۱۵ هزارتن ظرفیت صنایع تبدیلی وغذایی استان افزایش یافته و برای ۱۴۳نفر شغل مستقیم ایجاد شده است.

وی با اشاره به صدور ۲۱فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری ۶۹۱میلیارد ریالی در زمینه های مختلف صنایع تبدیلی و غذایی در ۵ ماه گذشته سال‌جاری گفت: با راه‌اندازی این واحدها ۳۳هزارتن به ظرفیت صنایع تبدیلی وغذایی استان اضافه خواهد شد و همچنین برای۲۶۸نفر نیز ایجاد شغل می‌شود.

راحتی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۲۰واحد صنایع تبدیلی وغذایی زراعی و باغی، دامی وشیلاتی با ظرفیت یک میلیون و ۴۴۵هزارتن در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 108 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 15 مارس 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.