سمپاشی گروپ پرداخت ۱ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌‌قیمت به پرورش‌دهندگان آبزیان - سمپاشی گروپ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری سمپاشی گروپ، حسین حسینی رئیس سازمان شیلات ایران در رویداد نمایشگاهی شرکت‌های دانش‌بنیان شیلاتی، اظهار داشت: به شرکت‌های دانش‌بنیان بخش شیلات تسهیلات ارزان‌قیمت ارائه می‌شود و از آنها حمایت خواهد شد.

وی افزود: برای حمایت از این شرکت‌ها باید اثبات شود که اقدامات آنها افزایش بهره‌وری در بخش تولیدات شیلاتی صورت گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در سیل اخیر در ۱۲ استان، ۸ هزار تن ماهی تلف، همچنین ابنیه تولیدکنندگان این بخش تخریب شد.

حسینی تصریح کرد: ۸۰۰ میلیارد تومان به مزارع پرورش‌دهندگان آبزیان خسارت وارد شد که به دنبال حمایت از آنها برای بازگرداندن به چرخه تولید هستیم.

وی گفت: کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان، مازندران دارای بیشترین آسیب‌دیدگی هستند اما متاسفانه تنها ۱۰ درصد از تولیدکنندگان این بخش بیمه بودند.

رئیس سازمان شیلات در پاسخ به سوال خبرنگار سمپاشی گروپ، گفت: بعد از آزادسازی یارانه‌ها برای حمایت از تولیدکنندگان بخش شیلات و تامین سرمایه در گردش آنها، تسهیلات ارزان‌قیمتی ارائه شد به طوریکه ۲۰۰ میلیون تومان به هر واحد تولیدی تسهیلات از طریق شیلات‌کارت با بهره ۱۲ درصد پرداخت شد. همچنین ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات با بهره ۱۵ درصد برای خرید نهاده‌های دامی از بازارگاه اختصاص می‌یابد.

حسینی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار سمپاشی گروپ، تصریح کرد: بعد از جنگ روسیه و اوکراین قیمت مواد غذایی از جمله محصولات شیلاتی افزایش یافته است که در ایران موضوع مردمی‌سازی یارانه‌ها را نیز داشته‌ایم که این امر موجب بالا رفتن قیمت تمام شده شد اما با این وجود کمبودی در بازار نداریم و تولید ادامه دارد.

محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی نیز در رویداد نمایشگاهی شرکت‌های دانش‌بنیان شیلاتی اظهار داشت: در این رویداد ۴۵ شرکت دانش‌بنیان فعال در بخش شیلات حضور دارند تا نیازمندی‌های شیلاتی کشور را بر اساس تکنولوژی‌های روز دنیا ارائه دهند.

وی افزود: با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و محققان این بخش امیدواریم بتوانیم مشکلات تولیدکنندگان بخش شیلات را بویژه در این شرایط تحریمی تامین کنیم.

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ادامه داد: تولیدکنندگان بخش تجهیزات مورد نیاز شیلات کشور در زمینه تولید مکانیزاسیون این بخش فعالیت‌های مختلفی در حال انجام دارند اما هر چقدر تولیدات این بخش اقتصادی‌تر باشد، آبزی‌پروران بیشتری به سراغ آنها خواهند رفت.

بهمنی تصریح کرد: در شرایط تحریمی اگر تولیدکنندگان آبزیان بتوانند در تامین نهاده‌ها به خودکفایی برسند، امکان افزایش تولید بیشتر فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: با موافقت سازمان حفاظت از محیط زیست امروز تولید محصولات تیلاپیا در ۴ استان کشور شامل سمنان، قم، یزد و خراسان جنوبی در حال انجام است که این امر باعث شده میزان واردات فیله تیلاپیا در کشور کاهش یابد.

انتهای پیام/

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 308 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 23 آگوست 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها