حسین جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ۱۳ درصد گوشت بوقلمون کشور در استان زنجان تولید می شود و زنجان یکی از قطب های گوشت بوقلمون در کشور است.
وی اظهار کرد: ۱۹ واحد پرورش بوقلمون در استان زنجان فعال است و این واحدها با ظرفیت ۱۴۵ هزار و۶۰۰ قطعه بوقلمون در استان فعالیت می کنند.
رئیس ساز مان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: در سال گذشته نخستین واحد پرورش بوقلمون مادر گوشتی استان به ظرفیت ۵ هزار قطعه در قالب تکمیل زنجیره تولید بوقلمون شمال غرب کشور راه اندازی شد، که با افتتاح این واحد تولیدی علاوه بر صرفه جویی ارزی و وابستگی نداشتن به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از ۶۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی تولید و عرضه خواهد شد.
جعفری تاکید کرد: دانش فنی خوبی در زمینه تولید گوشت بوقلمون در استان زنجان وجود دارد و تیم های فنی دامپرور و دامپزشکی مهارت و تخصص لازم را دارند.
وی گفت: بعد از استان اصفهان زنجان دومین استان تولید کننده گوشت بوقلمون در کشور است و این استان با ظرفیت بالایی که در تولید گوشت بوقلمون دارد جلوی واردات این گوشت به کشور گرفته می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: ۲۴ نفر در واحد پرورش بوقلمون مادر فعال است و و در کل واحدهای زنجیره ۴۰۰ نفر فعالیت می کنند و از نظر اقتصادی تولید این گوشت مقرون به صرفه است.
جعفری بر توسعه واحدهای بوقلمون در استان زنجان تاکید کردو گفت: سازمان جهاد کشاورزی برنامه ریزی لازم را دارد.